HOME|CONTACT

COACHING

Als coach loop ik een tijdje met je mee in jouw ontwikkeling. Jij stelt jezelf een of meerdere doelen met een resultaatsverplichting. Tijdens het coachtraject onderzoeken we samen welke belemmeringen jou in de weg staan om je doelen te bereiken. We zoeken uit hoe je je belemmeringen vervolgens weg kunt werken of in positieve vorm voor je kunnen laten werken en hiermee ga jij oefenen. Een coachtraject bestaat uit een vooraf afgesproken aantal sessies met mij waarbij ik je help met op jou persoonlijk afgestemde methoden en werkvormen. De door mij gebruikte methoden en werkvormen hebben een wetenschappelijke basis of zijn in de praktijk effectief gebleken. Tussen de sessies in ben jij met huiswerk aan de slag waarbij het mogelijk is dat ik je via mailcontact support. In een coachtraject werk ik vanuit gelijkwaardigheid waarbij coach en cliënt elk een eigen rol hebben.

 

COUNSELING

Counseling gaat een laagje dieper dan coaching. Met counseling werk je op een dieper emotioneel niveau dan met coaching. Een counselor is een professionele hulpverlener die helpt bij vastgelopen situaties zoals bijvoorbeeld;

aanhoudende stress of spanningsklachten, burn-out, rouwverwerkingsproblemen, milde depressieve klachten, niet lekker in je vel voelen, gevoel van richtingloosheid in je leven, terugkerende issues in je relaties, gevoelens van onrust waar je niet uitkomt etc.