HOME|CONTACT

 

'Ik heb een beroep gedaan op de coaching van Carine Pruijt omdat ik met vragen zat op het gebied van werk. Al snel voelde ik een goede basis van waaruit ik met vertrouwen mijn verhaal kwijt kon. De reflectie van Carine was hierin helder en doeltreffend. Het is een kort traject geworden omdat ik al snel duidelijk had waarin mijn mogelijkheden lagen. Toch heeft de coaching een diepere laag in mij aangestipt waarnaar ik op zoek was. Een duidelijke aanzet tot antwoorden op vragen waar ik mee rond liep. Ik ben heel blij dat ik deze ervaring heb gehad. Ik zou het zeker zo weer doen mocht ik in de toekomst nog eens vast lopen'.

Marjolène van Empel-Smetsers

 

'De gesprekken bij Carine heb ik altijd als heel prettig en waardevol ervaren. Ik had het gevoel dat ik alles kon delen bij deze coachingsgesprekken en ik heb gemerkt dat Carine zorgvuldig omgaat met deze gevoelige informatie. Het resultaat van de gesprekken is dat ik beter in mijn vel zit en me daardoor ook veel beter voel op mijn werk'.

Marieke, 28 jaar

 

'Ik heb het traject wat ik bij Carine gevolgd heb als zeer positief ervaren. Carine luistert goed en stemt het traject af op je eigen wensen. Zo krijg je precies de hulp die bij je past. Door de gesprekken met Carine heb ik meer inzicht gekregen in m'n eigen denken en handelen en ben ik positiever over mezelf gaan denken. Doordat ik beter met mezelf omga, is m'n zelfvertrouwen toegenomen en kan ik steeds beter met alledaagse situaties omgaan. Ik vond het vooral erg fijn dat ik altijd contact met Carine op mocht nemen, op de momenten dat het wat minder ging kon ik daar altijd even over praten. Dat luchtte op'.

Robin, 24 jaar

 

'Ik heb het traject als zeer positief ervaren. Ik heb meer inzicht t.a.v. mezelf, mijn emoties/ gevoelens en mijn houding binnen interacties. Het was voor mij zeer verhelderend. Carine kan heel goed luisteren, stemt af en volgt goed. Wat ik heel prettig vond is dat zij als coach zorgt dat je bij het kernprobleem uitkomt. Door de coaching van Carine kwam ik tot zelfinzicht wat heel verhelderend en voedend werkte. Ik ben zeer tevreden over de coaching. Carine heeft een respectvolle empathische houding waardoor je je veilig voelt en dat geeft vertrouwen. Ook de brede kennis die zij heeft is voor mij echt een meerwaarde en natuurlijk het feit dat zij die kennis inzet om mij als cliënt inzichten aan te bieden'.

Eva, 39 jaar