HOME|CONTACT
Mijn gesprekken met Carine waren heel verhelderend. Met de juiste vragen liet zij mij zelf het antwoord vinden op de onzekerheden die ik had. Carine straalt rust, warmte en openheid uit waardoor ik me goed kon openstellen. Vanuit de coachingsgesprekken gaf Carine mij een aantal tools, die ik in mijn dagelijks leven kon gaan toepassen.
 
Kim Slagboom
 
 

'Ik kwam bij Carine terecht op doorverwijzing van de praktijkverpleegkundige van de huisarts. Gezien mijn voorgeschiedenis van crash-diëten, mislukte acceptatieprocessen en onzekerheden, zou een Leefstijlcoach wellicht uitkomst bieden, en ik was tegelijkertijd een goed "studieproject". Ik moet zeggen dat ik er zeker voor open stond, letterlijk en figuurlijk, maar dat ik ook wel sceptisch was. Zou wel weer iemand worden met een hoop goedbedoelde adviezen, maar wat kon die dan nog toevoegen? Ik had inmiddels al een arsenaal aan diëten geprobeerd en het resultaat was, als dat er al was, van korte duur. Al bij de eerste ontmoeting voelde ik de betrokkenheid en werd me duidelijk, dit gaat niet om afvallen, dit gaat om mij. Dat was een nogal bijzondere gewaarwording.
Ik, die mezelf altijd wegcijferde om er voor iedereen te zijn, was ineens het middelpunt. Kwam dat even binnen.
Wat wilde ik graag, wat wilde ik juist niet, wat vond ik moeilijk, waar had ik behoefte aan?
Maar daar was ik nooit mee bezig geweest, dat was nog nooit belangrijk geweest.
Het heeft heel wat losgemaakt, veel emoties, veel moeilijke momenten maar nog veel meer mooiere momenten opgeleverd.
En nu... Ik ben er nog niet, maar ik sta er wel! Want... Ik mag er zijn! Dank je wel Carine voor de leerzame momenten, het inzicht wat je me gaf door me zelf de antwoorden op mijn vragen te laten geven. Dat kan jij bewerkstelligen door je betrokkenheid, je luisterend oor en ..... je playmobilpoppetjes smiley nooit had ik kunnen denken dat Playmobil nog eens zo'n ondersteunende factor kon zijn. Je bent een waardevolle betrokken coach die met een simpel woord en een open blik de vinger op de juiste plek weet te leggen. Alle vormen van coaching komen samen om een doel te kunnen bereiken. Ik kijk uit naar de volgende fase. Dank je wel'.

Lorianne, 47 jaar

 

'Ik heb een beroep gedaan op de coaching van Carine Pruijt omdat ik met vragen zat op het gebied van werk. Al snel voelde ik een goede basis van waaruit ik met vertrouwen mijn verhaal kwijt kon. De reflectie van Carine was hierin helder en doeltreffend. Het is een kort traject geworden omdat ik al snel duidelijk had waarin mijn mogelijkheden lagen. Toch heeft de coaching een diepere laag in mij aangestipt waarnaar ik op zoek was. Een duidelijke aanzet tot antwoorden op vragen waar ik mee rond liep. Ik ben heel blij dat ik deze ervaring heb gehad. Ik zou het zeker zo weer doen mocht ik in de toekomst nog eens vast lopen'.

Marjolène van Empel-Smetsers

 

'De gesprekken bij Carine heb ik altijd als heel prettig en waardevol ervaren. Ik had het gevoel dat ik alles kon delen bij deze coachingsgesprekken en ik heb gemerkt dat Carine zorgvuldig omgaat met deze gevoelige informatie. Het resultaat van de gesprekken is dat ik beter in mijn vel zit en me daardoor ook veel beter voel op mijn werk'.

Marieke, 28 jaar

 

'Ik heb het traject wat ik bij Carine gevolgd heb als zeer positief ervaren. Carine luistert goed en stemt het traject af op je eigen wensen. Zo krijg je precies de hulp die bij je past. Door de gesprekken met Carine heb ik meer inzicht gekregen in m'n eigen denken en handelen en ben ik positiever over mezelf gaan denken. Doordat ik beter met mezelf omga, is m'n zelfvertrouwen toegenomen en kan ik steeds beter met alledaagse situaties omgaan. Ik vond het vooral erg fijn dat ik altijd contact met Carine op mocht nemen, op de momenten dat het wat minder ging kon ik daar altijd even over praten. Dat luchtte op'.

Robin, 24 jaar

 

'Ik heb het traject als zeer positief ervaren. Ik heb meer inzicht t.a.v. mezelf, mijn emoties/ gevoelens en mijn houding binnen interacties. Het was voor mij zeer verhelderend. Carine kan heel goed luisteren, stemt af en volgt goed. Wat ik heel prettig vond is dat zij als coach zorgt dat je bij het kernprobleem uitkomt. Door de coaching van Carine kwam ik tot zelfinzicht wat heel verhelderend en voedend werkte. Ik ben zeer tevreden over de coaching. Carine heeft een respectvolle empathische houding waardoor je je veilig voelt en dat geeft vertrouwen. Ook de brede kennis die zij heeft is voor mij echt een meerwaarde en natuurlijk het feit dat zij die kennis inzet om mij als cliënt inzichten aan te bieden'.

Eva, 39 jaar