HOME|CONTACT

Werkwijze

ProactiefCoachen stimuleert jou om je doelen te bereiken op een manier die bij jou past!

 

Het is mogelijk om voorafgaand aan het intakegesprek een intakeformulier in te vullen zodat we direct met je coachvraag aan de slag kunnen gaan.

Het intakeformulier bestaat uit vragen over;

·         Je huidige situatie

·         Je persoonlijkheid

·         De leerwensen die je hebt

·         Belemmeringen die je ervaart

·         Wat je in het verleden gedaan hebt om je doelen te bereiken en

·         Wat het effect daarvan was/is

 

Tijdens het intakegesprek komt jouw coachvraag aan bod en maken we een (concept)coachplan. In het coachplan beschrijven we op welke manier jij met je coachvraag aan de slag gaat. Een coachvraag raakt verschillende lagen zoals je gedachten, je emoties, je gevoel van zin of het gebrek daaraan. Regelmatig spelen fysieke klachten een rol bijvoorbeeld hoofdpijn of maagpijn bij stress. In je relatie met je partner, vrienden of collega’s klinkt door waar jij tegenaan loopt. We werken met methodieken die bij jou, je coachvraag en je doelstelling aansluiten. De verschillende methodieken zetten we in om verandering teweeg te brengen op bewust en op onbewust niveau. Tijdens het eerste gesprek spreken we meteen af wanneer we de resultaten evalueren om ervoor te zorgen dat we doelgericht blijven.

                                  Alle gesprekken en interventies zijn vertrouwelijk.

Een coach/counselingstraject bestaat uit een intakegesprek van 1 uur en 3 - 5 vervolgsessies van 1,5 uur afhankelijk van je vraag. De frequentie is eenmaal per twee á drie weken. In de tussentijdse weken maak jij huiswerk en een reflectieverslag. Dit doe je schriftelijk of, wanneer je dit fijner vindt, in een audiobestand. Dit zorgt voor diepgang in jouw proces tussen de gesprekken in.